آغاز ثبت‌نام از متقاضیان تسهیلات سرباز ماهر در چند روز آینده + جزئیات و شرایط مورد نیاز مشمولان هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) ورود سامانه بارشی به کشور طی امشب (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) تصادف مرگبار در محور بردسکن - خلیل آباد با سه قربانی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) داروخانه‌ها با ۱۴۰۰ میلیارد چک برگشتی در آستانه ورشکستگی هستند پهبادهای آتش نشان جان ۶ نفر را از مرگ حتمی نجات دادند+تصاویر حساب مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد از یک تا ۳ میلیون تومان شارژ شد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) معلمان آزاد با چه شرایطی می‌توانند در مدارس غیردولتی درس بدهند؟ زنگ خطر افزایش آلزایمر و زوال عقل در ایران به صدا درآمد طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت و متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری روی میز کمیسیون اجتماعی مجلس سیل ارتباط سبزوار با مرکز بخش "روداب" را قطع کرد (۲۱ اردیبهشت) جزییات کمتر شنیده شده پرونده یسنا از زبان خبرنگاری که گم شدن او را رسانه‌ای کرد نجات رانندگان نیسان و وانت از درون سیلاب توسط آتش نشانان (۲۱ اردیبهشت) ممنوعیت‌های دارویی سفر حج اعلام شد رییس سازمان نظام پزشکی مشهد: متوسط رشد تعرفه سالانه در حدود ۲۱ درصد است و نرخ تورم ۵۰ درصد آیا مدارس مشهد فردا (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است؟
سرخط خبرها

درصد رتبه‌های دریافتی معلمان اعلام شد + جزئیات

  • کد خبر: ۱۶۲۴۰۶
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۵
درصد رتبه‌های دریافتی معلمان اعلام شد + جزئیات
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به رتبه‌های کسب شده توسط معلمان گفت: معلمان جوان‌تر در رتبه‌بندی جایگاه بهتر داشتند، چون معلمان باسابقه بعضاً مدارک و مستندات لازم را نداشتند.

 به گزارش شهرآرانیوز، رتبه‌های تعیین شده برای معلمان در جریان رتبه‌بندی اعتراضات مختلفی را رقم زد، برخی افراد به یافتن مستندات مورد نیاز و بارگذاری آنها، نداشتن اطلاعات لازم درباره شاخص‌های امتیاز آور یا تعیین رتبه‌های غیرواقعی معترضند.

اوضاع پیش آمده در نهایت مسئولان را متوجه این موضوع کرد که اساساً آیین نامه رتبه‌بندی معلمان با اشکال نوشته شده و اکنون موضوع دارای اهمیت تغییر این آیین نامه است.

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس به تازگی خبر داده است که کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس رفع کاستی‌های اجرای قانون رتبه بندی معلمان را در دستور کار دارد.

معلمان در جریان اجرای رتبه‌بندی بار‌ها نسبت به درگیری با کاغذ بازی و بارگذاری مستندات بی ارتباط با شغل معلمی گلایه کردند و گفتند: «شاخص‌های رتبه‌بندی نمی‌تواند به‌صورت دقیق معلمان را مورد ارزیابی قرار دهد و نیاز است معلمان به‌صورت حضوری نیز مورد مصاحبه و بررسی قرار گیرند که این اتفاق تا امروز نیفتاده است. از سوی دیگر، در فرآیند رتبه‌بندی، بررسی معلمان به‌صورت سیستمی انجام شده است که خطا‌های بسیاری هم داشت در حالی که برای ارزیابی حرفه‌ای نیاز است ارزیابان موقعیت معلم را از نزدیک مشاهده و بررسی کنند».

طبق آمار‌های اعلام شده درصد رتبه‌های دریافتی معلمان بدین شرح است:

۳۳ درصد آموزشیار معلم. ۱۴ درصد مربی معلم. ۴۰ درصد استادیار معلم. ۸.۳ درصد دانشیار معلم.۰.۲ درصد استاد معلم و ۴.۵ درصد فاقد رتبه.

در همین ارتباط محمد وحیدی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به گلایه‌های معلمان نسبت به بارگذاری مدارک و مستندات گفت: آیین نامه رتبه‌بندی با آنچه در قانون وجود دارد، همخوانی نداشت و خروجی همانی شد که اکنون در مرحله اجرا مورد انتقاد است و برخی مدارک درخواست شده از معلمان با عملکرد آن‌ها تفاوت بسیاری دارد یعنی همانند دانشگاه‌ها رفتار شد یا مدارکی اعلام شد که از قبل از آن‌ها درخواست نشده بود.

رتبه‌بندی به ضرر معلمان با سابقه

نکته مشهود و عجیب دیگر در جریان رتبه‌بندی، اعتراض گسترده معلمان با سنوات خدمت بالا نسبت به رتبه‌های کسب شده بود و در مواردی برخی با ۳۰ سال سابقه کار، رتبه یک یا نهایتاً سه را کسب کردند؛ یکی از معلمان با سابقه می‌گوید: «معلمان با سابقه بالا از جمله بنده با ۳۱ سال خدمت دیگر فرصتی برای مستندسازی و ارتقای رتبه خود نداریم، آیا تاوان ۱۲ سال تأخیر در اجرای رتبه‌بندی را باید معلمان بدهند؟! معلمی که ۳۱ سال سابقه خدمت دارد محال است شاخص‌های تعیین‌شده در رتبه‌بندی را نداشته باشد، اکثر معلمان به وظیفه معلمی خود متمرکز هستند و در طول سنوات خدمت خود به‌دنبال جمع‌آوری مستندات برای رتبه‌بندی نبود‌ه‌اند البته شاخص‌های رتبه‌بندی مناسب افرادی است که به‌دنبال مستندسازی و جویای نام بودن هستند.»

وحیدی نیز به همین موضوع اشاره می‌کند و معتقد است که معلمان جوانتر در رتبه‌بندی جایگاه بهتر داشتند، چون معلمان با سابقه بعضاً مدارک و مستندات لازم را نداشتند یا اینکه در گذشته طرح‌های پژوهشی و مقالاتی از جنس مقالات دانشگاهی کمتر مطرح بود و این مسائل در سال‌های اخیر پُررنگ شده است. هم اکنون ۳۰ درصد معلمان به رتبه‌های خود اعتراض دارند و در موارد مورد اعتراض، مدارک جدید بارگذاری شده است و مقرر شد هیئت‌های ارزیاب در سطوح استانی که تا حدودی به معلمان نزدیکتر هستند، قرار بگیرند و هیئت‌های ممیزه از امروز کار بررسی اعتراضات را آغاز می‌کنند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره کسب رتبه ۵ توسط معلمان گفت: دو دهم درصد از معلمان یعنی کمتر از دو هزار نفر موفق به کسب رتبه ۵ شدند البته در قانون آمده بود ۱۰ درصد معلمان به رتبه ۵ برسند. 

معلمان برای بارگذاری مدارک جدید درباره شاخص‌هایی که به آن معترض بودند تا ۱۱ اردیبهشت فرصت داشتند و پس از آن ارزیابان برای بررسی مدارک جدید اقدام می‌کنند و تا پایان شهریور نتایج اعلام می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->